Bijna voor niets een nieuw matras

topdekmatras

Is je huidige matras aan vervanging toe, maar wil niet je hele spaargeld besteden aan een nieuw matras? Met een topdekmatras van Perfecthomeshop heb je de eigenschappen van een compleet nieuw matras, alleen met de prijs die er maar een fractie van is. Het matras leg je op je huidige matras, op deze manier geeft je matras weer de ondersteuning die je nodig hebt om goed te kunnen slapen. Neem niet met minder genoeg dan alleen maar het allerbeste voor je lichaam.

topdekmatras

Besef hoe belangrijk een goed matras is

Je beseft je pas hoe belangrijk een goed matras is als je uren ligt te draaien voordat je in slaap valt. Vervolgens word je een aantal keren per nacht wakker, komt weer moeilijk in slaap en bent nog moe als de wekker gaat. Met een topmatras op je matras ben je direct van deze problemen af, kies voor de juiste samenstelling en geniet weer van de nachten. Wat nog belangrijker is je hebt weer ondersteuning op belangrijke plaatsen op je lichaam, geen pijnlijk lichaam meer als je wakker wordt.

topdekmatras

De temperatuur van een matras

Wist je dat de temperatuur voor een tal van belangrijke dingen zorgt in de slaapkamer? Niet alleen voor het comfort om te slapen, maar ook voor stof en allergieën. Het topdekmatras heeft een hoes die je eraf kunt halen en in de machine kunt wassen. Zo ben je er zeker van dat je altijd een fris en schoon bed hebt, het matras is tevens eenvoudig op te rollen en mee te nemen naar de camping of je vakantiewoning.