De perfecte vloertegels voor woonkamer of terras

vloertegels 80x80

Ik en mijn vriend hadden net een bestaande woning aangekocht en hadden besloten een aantal zaken te renoveren. De vloer doorheen het huis was wat verouderd (ouderwetse stijl) en straalde zeer weinig klasse uit,vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar andere, meer smaakvolle tegels. Voor onze woonkamer hebben we gekozen voor vloertegels 80×80 cm. Deze tegels hebben de dan ook doorgetrokken naar ons terras. Het terras sluit mooi aan bij de woonkamer, door onze mooie, grote schuifraam lijkt het 1 grote ruimte in de zomer. We zetten de schuifdeuren open en de vloer loopt mooi in elkaar door.

vloertegels 80x80

Waar vloertegels aankopen?

We zijn zeer tevreden over de aankoop die we hebben gedaan. We zijn gaan kijken bij verschillende winkels, maar hebben onze uiteindelijke aankoop gedaan bij Jan Van Erp. Ze hebben een vrij ruim aanbod in vloertegels 80×80. Dankzij hun persoonlijke service hebben we ook de perfecte tegels kunnen vinden. We hebben gekozen voor een tegel in natuursteen, echt prachtig voor zowel binnen als buiten te gebruiken.

We zijn momenteel nog niet helemaal klaar met onze verbouwingswerken, dus waarschijnlijk gaan we er opnieuw langs om wandtegels te kopen voor de keuken en badkamer.