Duurzame/eco kerstpakketten

Kerstpakketten

In kerstpakketten blijft altijd veel afval over. Verpakkingen van chipszakken, versiersels die altijd overblijven. Veel mensen gaan niet als eerst voor een duurzaam kerstpakket. Dit omdat veel er niet aan denken om deze keuze te maken. 

Maar waarom denk je er niet over na? Als meer mensen er voor zouden kiezen zou het een verschil kunnen maken voor het milieu. Dit geldt niet alleen voor kerstpakketten maar ook voor andere betere keuzes maken in het dagelijks leven.

Kerstpakketten

De meest standaard keuze is om gewoon een kerstpakket te bestellen zonder er te veel over nadenken. Toch zouden meer mensen zich moeten informeren over de keuzes voor een duurzaam kerstpakket. Je zou je werknemers er waarschijnlijk erg mee verrassen, dit omdat veel mensen het niet zien aankomen. Omdat er deze tijd ook steeds meer mensen vegan of vegetarisch eten, kan je dit verwerken in je eco pakketten. Het is dus een origineel pakket. Als je een bedrijf hebt die bezig is met het duurzamer maken van producten, is dit natuurlijk een slimme keuze. En heb je dit ook al eerder bedacht waarschijnlijk.

Dingen voor in je eco pakket

Je kan je ecoproof of duurzame kerstpakketten voor je personeel natuurlijk zelf samenstellen. je kan dit soort dingen toevoegen:

  • Biologische wijnen
  • Fairtrade chocolade
  • Een shampoo bar, zonder plastic verpakkingen
  • Fairtrade chocolade hagelslag

Je kan je pakketten samenstellen hoe jij dat wilt, maar ga voor de meest eco manier. Omdat  de producten in de pakketten lang houdbaar moeten zijn, zijn je opties al kleiner natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *