Handig én stijlvol

Kiezen voor een passpiegel, da’s win-win. Want hij is zowel handig als stijlvol. Dankzij een passpiegel kan je makkelijk je outfit checken voor je de deur uitgaat. Dat kan helemaal makkelijk als je hem in de badkamer of de hal plaatst, of in de buurt van je kleerkast.

Bovendien doen passpiegels een kleine ruimte groter en lichter lijken. Een spiegel weerkaatst immers het licht en wekt daarmee de illusie van meer licht en ruimte. Ook zijn smalle breedte en lange lengte maken een passpiegel uitermate geschikt voor kleine ruimtes.

Maar zoals gezegd zijn passpiegels dus ook erg stijlvol. En dat voor elk interieur, want ze zijn er in ontelbare kleuren en materialen. Wil je graag een stoer of industrieel interieur? Kies dan voor een rechthoekige houten spiegel met zwart metaal. Een witte of gouden spiegel met barokke elementen is dan weer perfect voor een klassieke stijl. Ook in moderne woningen zijn passpiegels thuis. Een opvallende, kleurrijke spiegel met blinkende lijst komt er helemaal tot zijn recht.

Passpiegel op maat

Een passpiegel is meestal 40 op 120 cm groot of 50 op 170 cm. Het formaat hangt natuurlijk af van de ruimte die je ter beschikking hebt. Zijn de standaardmaten niet geschikt? Dan kan je ook een passpiegel op maat laten maken. Even contact opnemen met de winkel en je weet meteen wat mogelijk is.

Staand of hangend?

Nu is het alleen nog kiezen of je gaat voor een hangende of staande passpiegel. Beide hebben zo hun voordelen. Een staande spiegel kan je bijvoorbeeld makkelijk verplaatsen. Als je hem schuin zet, doet hij ook prima dienst om een lege hoek op te vullen.

Ook hangende passpiegels hebben hun pluspunten. Zo nemen ze minder plaats in omdat ze op de muur, een kleerkast of een deur geplaatst kunnen worden. Ruimtebesparend en dus ideaal voor kleine of smalle kamers. Een hangende of staande passpiegel, aan jou de keuze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *