Ideale kist voor tuinkussens bij ProPetto

Zoek niet verder en kijk hier voor een ideale kist voor tuinkussens! Kan uw tuin wel een opkikkertje gebruiken? Met deze kist heeft u uw tuin binnen no-time klaargemaakt voor alle seizoenen! U kunt vanzelfsprekend uw kussens in de goed geventileerde kist plaatsen, waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. De medewerkers van ProPetto staan dagelijks voor u klaar! Kijk gauw op de website voor meer informatie.

Een kist van staal

De stalen kist voor kussens beschikt over een aluminiumfundament. Daarnaast heeft u ook keuze in moderne kleuren. Deze kisten zijn werkelijk een grote aanwinst voor uw terras.

Een kist van hout

Natuurlijk heeft u ook keuze uit de mooie Scandinavische houten kisten. Door het hout hebben de kisten een prettige en mooie uitstraling. Alle kisten zijn van a-kwaliteit. Een voordeel is dat het weinig onderhoud nodig heeft, zo kunt u er jarenlang echt goed van genieten. Wilt u meer informatie of rustig op uw gemak naar de foto’s kijken van de kisten? Kijk dan gauw op de website van ProPetto. Daar ziet u het gehele assortiment en kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van het bedrijf.