In gold we trust

Als onderdeel van Franzel Amsterdam heeft het merk In gold we trust enorme sprongen gemaakt op zowel nationaal als internationaal vlak. De naam ontstond als link met de Gouden Eeuw. De eeuw waarin kunst werd gemaakt en vele uitvindingen werden gedaan. De productie vindt nog steeds vol overtuiging in Amsterdam plaats. De hoogwaardige collectie is ongekend populair. Met recht een prestatie voor een merk dat nog maar een aantal jaren op de markt is.

De collectie

De uitgebreide collectie van In gold we trust is vervaardigd in een stijl, die zowel thuis als buitenshuis heerlijk draagt. Comfortabel en een lust voor het oog. De prachtige stijl is te allen tijde te herkennen aan de naam die op elk kledingstuk prijkt. Soms op subtiele wijze, maar soms ook prominent aanwezig in de vorm van kleine logo’s over het gehele kledingstuk.
Van overhemd met een jersey capuchon tot bermuda’s en t-shirts. Bekende Nederlanders maar ook buitenlandse artiesten hullen zich graag in het verfijnde katoen dat In gold we trust toepast bij de vervaardiging. Door de goede pasvorm kan je je meestal je eigen maat aanhouden bij het bestellen van zo’n fashion-item. Heel soms valt het kledingstuk iets groter uit dan gemiddeld, maar dat staat dan specifiek vermeld.

Voor elk wat wils

Bij het produceren was het doel, een uiterst comfortabele hoodie te maken. Daar is het echter niet bij gebleven. De stoere uitstraling van de sportieve kleding wordt door de jeugd gretig ontvangen. Opvallend is dat jeugdige jongens met trots een geel of roze vest dragen van In gold we trust. Het merk heeft duidelijk indruk gemaakt op de nieuwe generatie. Het produceren van een prachtige sneaker maakt het modebeeld volledig. Van top tot teen gehuld gaan in modieuze kledingstukken van In gold we trust is wat de jongere generatie met plezier doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *