Stijlvolle trilby hat

Bekijk de stijlvolle trilby hat bij Hatland. Een trilby hat zoals de Wilmont kun je eenvoudig online kopen, en dit door de makkelijke maatvoering. Het gebeurt veelvuldig dat een kledingstuk retour gezonden moet worden omdat het een maatje groter of kleiner moet, maar niet bij een trilby hat. Je meet met een centimeter de omvang van het hoofd vlak boven de oren, dus waar de rand van de hoed moet komen. De omvang zal tussen de 54 en de 63 centimeter zijn, en aan de linkerzijde van de website staat een maattabel. Stel je meet 56 á 57 centimeter, dan moet je maat M hebben.

Hatland heeft verschillende hoeden

De trilby hat Nathalie, die in verschillende kleuren verkrijgbaar is, is echt zo’n chique hoed terwijl de Yuran weer een uiterst functionele strorieten hoed is. De strorieten hoed heeft zich immers bewezen in warme landen waar boeren en landarbeiders strorieten hoeden dragen om een zonnesteek te voorkomen. Nu gaat deze keuze bij Hatland veel verder dan bij de trilby hat. Bij Hatland kun je ook katoenen hoedjes kopen en regenhoeden. Heel speciaal is anti mosquito, en strandhoeden van UPF50+ die goede bescherming bieden tegen schadelijk zonlicht. Binnen die specifieke maar zeer comfortabele hoeden is dan de trilby hat de meest universele en onderaan de webpagina is dat te lezen.

Ook voor mutsen en petten het juiste adres

Onderaan de webpagina is dus te lezen dat de vilten of wollen trilby hat bij Hatland te verkrijgen is, en ook in jouw maat. Maar soms is er voor de winter een voorkeur voor een muts i.p.v. een hoed. Hatland heeft mutsen en petten die evenals de hoeden van goede kwaliteit zijn met een bijzonder nette afwerking. Het verhaal dat het tweeledig is, stijlvol en functioneel, gaat dus verder dan enkel hoeden. Sommigen vinden een pet sportiever dan een hoed, en daar is dan ook die keuze van heerlijke petten voor de zomer en uiterst stijlvol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *