Vier je bruiloft zoals jij dat wilt

Een bruiloft vieren is speciaal en om ervoor te zorgen dat de dag werkelijk onvergetelijk wordt wil je natuurlijk wel dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Diverse arrangementen mogelijk

Omdat er veel geregeld dient te worden voor een bruiloft is het zeker geen gek idee om dit uit handen te geven zodat je zelf straks optimaal kunt genieten van de dag. Bij evenementenbureau Evenses kun je daarom een keuze maken uit diverse bruiloftsarrangementen. Een belangrijk verschil dat bestaat is dat tussen een arrangement voor de gehele dag of een arrangement voor ’s avonds. Als je voor overdag alles al geregeld hebt kun je ook kiezen voor een avondarrangement waarin bijvoorbeeld de muziek verzorgd wordt maar dit is slechts een onderdeel.

Kies het arrangement dat bij je past

De arrangementen zijn zowel voor ’s avonds als de gehele dag verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een smart, premium of exclusive variant. Naarmate je meer boekt neemt de prijs van het pakket ook toe. In een exclusive pakket zit meer opgenomen dan in een smart pakket. Als je met een wat beperkter budget te maken hebt kan een smart pakket ook al goed zijn.

Standaard met aanpassingen mogelijk

De pakketten worden als standaardpakket aangeleverd maar er zijn altijd aanpassingen mogelijk zodat je het heel persoonlijk en precies naar jouw wens kunt maken. Voor alle mogelijkheden neem je het beste eerst contact op met Evenses.