Wat is Reginox?

keukenspeciaal

Keukenliefhebbers, en kookfreaks opgelet. Vandaag gaan we het hebben over een van de meest trendy merken als het op keukens aankomt; Reginox! Dit merk specialiseert zich in de fabricatie van kranen en spoelbakken in hoogwaardige kwaliteit. Alle producten worden standaard gemaakt van RVS (roestvrij staal) en komen met levenslange garantie! Het is overigens het enige merk wat levenslange garantie biedt op de producten die zij maken.

Reginox

Het bedrijf is van oorsprong Nederlands, maar heeft inmiddels vestigingen over de hele wereld. Toch wordt al het materiaal niet alleen ontworpen, maar ook geproduceerd in Rijssen! Met vooruitstrevende productietechnieken produceren zij zo’n half miljoen spoelbakken per jaar.

Kranen en spoelbakken

Reginox kranen en spoelbakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vaak geeft de kleurcoating van het product een bepaalde feeling, alsof het een ander product is. Denk bijvoorbeeld aan een matzwarte poedercoating. Ten opzichte van een standaard zilveren RVS kraan geeft een matzwart gepoedercoatte kraan een uiterst rustgevend en rustiek, maar ook stevig en stabiel gevoel. Bovendien past zwart bij vrijwel alle kleuren. Dat maakt het makkelijk te combineren met andere producten.

De spoelbakken zijn niet uitgezonderd. Ook deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar! Houdt echter wel rekening met kalkhoudend water. Indien je geen waterontharder hebt aangesloten op jouw leidingen kan het snel zijn dat jouw Reginox spoelbak wit uitslaat van de kalk. Het betekent dus extra schoonmaken, zelfs als het enkel kalk is en schoonmaken eigenlijk niet nodig is. Vooral bij zwarte spoelbakken zie je dit snel terug. Met een waterontharder is dit probleem echter vrijwel volledig verholpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *