Zelf zonnepanelen plaatsen met MDG Solar

Logo-MDG-Solar

Heeft u ook genoeg van torenhoge energierekeningen, maar vindt u het te duur om zonnepanelen te laten plaatsen? Dankzij MDG Solar Systems kunt u nu zelf zonnepanelen plaatsen! Wordt een leverancier van energie in plaats van een afnemer! Help mee aan een groenere wereld en ga zelf zonnepanelen plaatsen van MDG Solar. U betaalt dan niet voor installatiekosten omdat u het geheel zelf doet.

Het voornaamste voordeel hiervan is dat uw zonnepanelen véél meer stroom opwekken dan u hoogstwaarschijnlijk verbruikt, en deze overtollige energie kunt u dan ook weer doorverkopen aan een energiemaatschappij. Zo verdient u binnen no-time uw investering terug.

Hoe plaats ik zelf zonnepanelen?

Het klinkt natuurlijk allemaal best geavanceerd, maar in werkelijkheid valt dat best mee. Dankzij de uitgebreide handleidingen en instructies van MDG Solar kunt u met eenvoud zelf zonnepanelen plaatsen aan de hand van vele verschillende tutorials en tips.

MDG Solar biedt zelfs een uitleg aan om voor een belasting-constructie waarbij u overtollige energie kan verkopen aan een energiemaatschappij. U wordt dus kortom volledig geholpen!

Perfect te combineren met een elektrisch voertuig

Heeft u misschien een elektrische auto of een elektrische scooter? Bekijk dan ook het aanbod laadpalen van MDG Solar. Deze laadpalen kunt u zelf installeren of laten installeren en zijn te combineren met de zonnepanelen van MDG Solar. Zo maakt u van uw huis in een handomdraai een elektrisch Walhalla!